bet365

LISTA: Bästa elvan i EM-gruppspelet 2016

Bästa spelarna i EM 2016 – gruppspelets främsta spelare

EM 2016 har kommit halvvägs då gruppspelet är färdigspelat. Tyvärr blev det respass för Sverige och det blev väldigt smärtsamt eftersom man hade fått en väldigt enkel väg fram till semifinalen om man hade slagit Belgien. Man hade nämligen kunnat fått möta flera länder som överraskat; Ungern, Wales, Nordirland och Kroatien.

Inför EM i Frankrike hade vi på Silly Season Sverige publicerat en lista med de äldsta trupperna i EM, tio talanger som kan få sitt genombrott under slutspelet och spelare som inte representerade sitt ”riktiga” land under mästerskapet. Vi har även tagit en titt på de dyraste trupperna inför sommaren slutspel och de tio snyggaste EM-målen någonsin. Nu när gruppspelet är färdigspelat har Silly Season Sverige tagit ut den bästa startelvan under gruppspelet – gruppspelets främsta spelare.

De bästa spelarna i EM – bästa startelvan under gruppspelet 2016

Listan baseras på de främsta spelarna i gruppspelet i sommarens EM i Frankrike. Det är en spelare per position i formationen 4-3-3 och totalt blir det alltså 11 spelare Silly Season Sverige tycker har presterat lite utöver det förväntade, alternativt överraskat helt med sina prestationer.

Nu startar vi listan över den bästa elvan i EM-gruppspelet 2016 – gruppspelets främsta spelare.

 

Målvakt: Michael McGovern – Nordirland

Michael McGovern

Nordirland överraskade alla med att avancera från gruppspelet till åttondelsfinal där man ställs mot klart överkomliga Wales. Nordirlands kanske främsta spelare har varit Michael McGovern som gjorde tre fantastiska matcher och gjorde så att man gick vidare på målskillnad efter att ha storspelat i 0-1-förlusten mot Tyskland. McGovern är förresten klubblös och kan vara ett rejält kap för flera klubbar i sommar.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply