Lista: 5 klubbar som kan värva Daniel Sturridge i januari

Lista: 5 klubbar som kan värva Daniel Sturridge i januari

5 klubbar som kan värva Daniel Sturridge i januari

Vi börjar närma oss ett nytt transferfönster i fotbollens värld. I januari kommer flera av Europas storklubbar försöka ta in nya spelare för att förstärka sina lag inför den avgörande delen av säsongen. Lag som Real MadridBarcelonaBayern München och Juventus letar efter nyförvärv. Samtidigt är det högst troligt att flera av kontinentens stjärnor kan komma att byta klubb.

I vilken klubb LiverpoolDaniel Sturridge kommer att spela efter vinterns transferfönster är ännu oklart. Det finns en möjlighet att anfallaren stannar på Anfield, men på samma gång ryktas det att spelaren vill bort från föreningen. Och flera klubbar sägs vara intresserade av att locka till sig engelsmannen. Vilka är klubbarna som kan tänka sig att plocka in 27-åringen i vinter? Det här är fem klubbar som kan värva Daniel Sturridge i januari.

Till vilka klubbar kan Daniel Sturridge flytta i vinter?

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort listor om fem stjärnor som aldrig har spelat i Premier Leaguetio fotbollsstjärnor som är bättre än deras syskon och de dyraste biljetterna i Premier League. Innan ni kollar på de listorna ska vi första gå igenom de fem klubbar som kan köpa Daniel Sturridge från Liverpool i vinter.

1. Stoke

Stoke

En av de klubbar som jagar Daniel Sturridge är Stoke. Klubbens ledning är stora beundrare av den engelska anfallaren och vill försöka locka till sig spelaren i januari, uppger The Guardian. En värvning av Sturridge skulle kunna bli ett rejält lyft för Stoke, som för tillfället bara har tre poäng ner till nedflyttningsplatserna i Premier League.

Sidor: 1 2 3 4 5

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365