Lista: 10 spelare att hålla koll på i EM 2016

Lista: 10 spelare att hålla koll på i EM 2016

10 spelare att ha under uppsikt under EM 2016

Spelare att hålla koll på EM 2016? De europeiska mästerskapen samlar väldigt många, talangfulla spelare på en och samma plats. Det är en fröjd för ögat att se all denna talang på en och samma plats, kämpandes mot ett och samma mål. De vill alla vinna pokalen för sitt land. Det är väldigt många olika typer av spelare som deltar. Allt ifrån jätteunga talanger och gamla proffs, de mest välbetalda spelarna i Europa men även de som inte fick lov att vara med alls. Vi kommer med största säkerhet att få se en hel drös med vackra mål, för tillfället finns det bland annat tre stycken spelare som kämpar om att slå rekordet att bli den spelare som har gjort flest mål i EM genom tiderna, vilket med all förmodan kommer bidra till att en extra balja eller två stänker in. Det finns plats för såväl gamla etablerade spelare som nya överraskningar, men hur den på förhand bästa elvan ser ut kan man fråga sig. Ibland kan det vara svårt att veta vilka spelare det är man skall ha extra koll på i en sådan stor turnering.

10 spelare att ha koll på under EM 2016

De som har lättast att stå ut är såklart de gamla rävarna som redan har gjort ett namn för sig, men ibland kan man bli lite trött på att det enbart är samma namn som snurrar om och om igen. Till exempel några av Spaniens, Tysklands och Frankrikes bästa fotbollsspelare, men det är inte dessa spelare vi nu skall fokusera på, utan på de lite mer okända spelarna som kan komma att få sina genombrott på den internationella scenen i sommarens turnering. Men innan vi drar igång denna listan så har vi på Silly Season Sverige även en hel del andra listor man kan ta del av, till exempel bästa lagen i Copa America, de fem mest framgångsrika nationerna i Copa America och topp 10 största derbyn i världen, men först ska vi beta av 10 spelare att hålla koll på i EM 2016.

10. Yannick Carrasco (Belgien)

Lista: 10 spelare att hålla koll på i EM 2016

Atletico Madrids mittfältare, som gjorde det avgörande 1-1 målet i Champions Leaguefinalen som tog matchen mellan Atletico Madrid och Real Madrid vidare in i förlängning, är en mycket talangfull spelare. Svårigheten för honom blir att han inte är ensam i detta belgiska landslag fullt av talanger. Carrasco har dock styrka, kraft och tempo med en förstatouch som är perfekt och ett öga för mål att erbjuda.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply