Lista: 10 saker United-fansen bör veta om Eric Bailly

bet365

Lista: Tio saker United-fansen bör veta om Eric Bailly

10 saker att veta om Manchester Uniteds Eric Bailly

10 fakta om Eric Bailly? Sommaren börjar närma sig med stormsteg och alla vet vad detta innebär. För normala människor är det sol och bad men för fotbollsfansen öppnar snart transferfönstret. Den galnaste tiden på året, med rykten som flyger kors och tvärs, spelare som byter klubbar som aldrig förr och säger en del roliga samt mindre roliga saker. Även innan transferfönstret officiellt har öppnat, vilket sker den 1 juli, kan övergångar komma att ske. Det är precis vad som skedde då det under onsdagen blev officiellt att Jose Mourinho hade genomfört sin första värvning i sitt nya klubblag Manchester United, och den värvningen heter Eric Bailly.

10 fakta om Manchester Uniteds försvarare Eric Bailly

Den nye killen i truppen är 22 år gammal och har spelat som mittback för Villareal under den gångna säsongen. Han är en spännande pjäs som kan komma att glida in bra i Jose Mourinhos kommande trup och planer. Några av Baillys styrkor är att han är stark, snabb och bra i luften, vilket gör att han redan där har bra förutsättningar för att klara sig i Premier League. Dock har han inte så mycket erfarenhet ännu av toppdivisionsfotboll vilket gör honom rå och ganska slarvig ibland. Innan vi går vidare med mer fakta om Manchester Uniteds nya guldklippa till försvarare kan vi på Silly Season Sverige tipsa om några andra listor som vi har gjort, till exempel 10 spelare att hålla koll på i EM 2016, EM-städer i Frankrike 2016 och dyraste truppen i EM 2016 som kan läsas igenom efter att vi har gått igenom 10 saker om Manchester Uniteds Eric Bailly.

10. Blev upptäckt

Lista: Tio saker United-fansen bör veta om Eric Bailly

Bailly upptäcktes av Espanyolscouten Emilio Montagut vid en ungdomsturnering som var organiserad av det spanska företaget Promoesport som hölls i Burkina Faso.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply