Lionel Messi bakar in klausul i det nya kontraktet?

Lionel Messi bakar in klausul i det nya kontraktet?

Lionel Messi vill tillbaka till Newell’s Old Boys

Enligt medier i Argentina ska Messi ha bakat in en klausul i sitt nya kontrakt om att kunna återvända till den argentinska klubben i framtiden.

Lionel Messi har spelat under hela sin karriär som professionell fotbollsspelare i FC Barcelona. Det har pratats om flyttar till allt från Chelsea och Manchester United till Manchester City och klubbar i Kina och Ryssland men argentinaren har stannat i den spanska storklubben.

Det mesta tyder på att Messi inte kommer att spela i någon annan storklubb i Europa men något som är långt ifrån omöjligt är en flytt tillbaka till Newell’s Old Boys där han spelade som liten. Enligt medier i både Spanien och Argentina ska Messi ha bakat in en klausul i sitt nya kontrakt om att flytta tillbaka till den argentinska klubben när han avslutar sin karriär i Europa. En eventuell klausul är dock inte bekräftad och enligt Newell’s president Eduardo Bermúdez känner han inte till att någon sådan klausul ska finnas.

– En sådan klausul finns inte, det tvekar jag inte en sekund på. Jag ser upp till Messi och respekterar honom, men jag känner inte honom. För mig är det endast en lögn att han skulle baka in en sådan klausul, säger Bermúdez om informationen om FC Barcelona-spelaren.

Oavsett om klausulen finns eller inte ser Lionel Messi ut att avsluta karriären i Argentina, men för närvarande finns inte en flytt i tankarna då spelaren endast är 29 år och fortfarande är i sin bästa form.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365