Leroy Sané nära att skriva på för Manchester City

Leroy Sané nära att skriva på för Manchester City

Manchester City köper Leroy Sané?

Enligt spansk media kommer Manchester City inom kort att göra klart med Leroy Sané som ansluter från Schalke 04.

Pep Guardiola är några att göra sin andra stora värvning efter att Manchester City gjorde klart med Ilkay Gündogan anslutit. Enligt den spanska tidningen Diario MARCA är Manchester City nära att göra klart med Leroy Sané som till vardags spelar i Bundesliga och Schalke 04.

Sané är uttagen i den tyska truppen till EM, något som säkerligen höjt spelarens pris när det kommer till övergången. Pep Guardiola sägs ha bestämt sig för att göra vad som krävs för att köpa loss spelaren som sägs komma att kosta 50 miljoner euro. Den spanske stortränaren har följt Sané under en längre tid då Guardiola redan under sin tid i Bayern München sades vara förtjust i spelaren som fyllde 20 år i början av 2016.

Sané är en spelare som även följts på nära håll av Real Madrid och var enligt Marca när att ansluta till den spanska huvudstadsklubben, något som tillslut inte blev av.

”Barcelona är favoritklubben”

Leroy Sané har tidigare sagt att han drömmer om spel i FC Barcelona

– Jag tror att jag kommer att spela i Schalke nästa säsong, sa Sané tidigare till den tyska tidningen Bild.

– Hursomhelst, jag kan inte förneka det. Någon gång i framtiden så vill jag spela utomlands och för en ännu större klubb än Schalke. Mest av allt Barca – även som liten kille var det min drömklubb.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply