Leonardo Bonucci nära förlängning med Juventus

Leonardo Bonucci nära förlängning med Juventus

Juventus förlänger med Leonardo Bonucci

Efter uppgifter om att de båda storklubbarna från Manchester skulle vara intresserade av Leonardo Bonucci kommer försvararen allt närmre en förlängning.

Rapporterna om att Juventus förlänger med Leonardo Bonucci blir allt mer klara och den gamla damen sägs komma att offentliggöra spelarens förlängning under de kommande dagarna. Bonucci sägs trivas i Juventus men ska enligt Manchester Evening Standard ha haft erbjudande från både Manchester United och Manchester City om en flytt till de brittiska öarna och italienaren belönas med ett nytt kontrakt efter att ha nobbat de båda Premier League-klubbarna.

Spelaren som kom från Bari till Juventus har ett kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2020.

Juventus gör upp med Inter om Darmian

Matteo Darmian kommer inte överens med Jose Mourinho och två klubbar står redan på tur att försöka värva den italienske mittbacken. Serie A-jättarna och konkurrenterna Inter Milan och Juventus är båda väldigt intresserade av att värva den 26årige försvararen och är beredda att kämpa för att få sina viljor igenom. Darmian har redan tidigare i sin karriär spelat i Serie A och är inte främmande för den italienska fotbollen.

Mittbacken står under kontrakt med Red Devils till juni 2019 och den före detta Torino-stjärnan ser ut att kunna lämna på lån, med en återköpsklausul inkluderad i kontraktet. Även andra Serie A-jättar som Napoli och AS Roma ryktas vara intresserade av Darmians tjänster.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply