Leicester nära Luis Hernandez och Lucas – kan bli rekordvärvning

Claudio Ranieris utköpsklausul ligger på under 1 miljon pund

Engelska mästarna förstärker med rekordvärvning

Leicester City fick ett lyckligt slut på sin saga, då man fick bli krönta som engelska mästare. Nu vill man försöka fortsätta utvecklas för att hålla sig kvar i toppen, och det med två nyförvärv från La Liga.

Denna säsong i England handlade bara om ett enda lag, och det var Leicester City. Sensationellt nog var de ett topplag under hela säsongen, för att sedan ta hem tidernas mest sanslösa ligatitel i engelsk fotbollshistoria. Med små medel har man lyckats övertrumfa snorrika storlag, till exempel i form av fynd som Riyad MahrezJamie Vardy och N’Golo Kanté.

Vill värva vidare

Nu ser Leicester ut att vilja förstärka sitt guldlag ytterligare. Nästa fynd kan bli Sporting Gijons mittback Luis Hernandez, vars kontrakt löper ut i sommar. Claudio Ranieri ska se honom som det perfekta komplementet till Robert Huth och Wes Morgan.  Enligt The Guardian är en övergång så gott som klar.

Rekordvärvning på ingång

Tidningen skriver också att man kan vara på väg att göra en ny rekordvärvning. I dagsläget är Andrej Kramaric dyrast i klubbens histora, då han kostade 105 miljoner kronor. Denna gång kan det bli Deportivo la Coruñas skyttekung Lucas Pérez, eller Lucas som han ofta nämns som. Han har gjort 17 mål, vilket är mer än en tredjedel av lagets målskörd.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply