Legendmatch: Manchester United vs Liverpool FC

bet365

Uniteds legender möter Liverpools legender på Friends Arena

Imorgon, den 3 september, kommer legenderna till Friends Arena. Då möter Liverpools och Uniteds legender varandra i en uppvisningsmatch på Friends Arena.  Manchester United och Liverpool FC, två av Englands mest topplag, möts i en legendmatch på Friends Arena. Förmodligen är detta en unik möjlighet att få se några av lagens mest legendariska spelare.

Liverpool mot Uniteds legender på TV eller stream

Legendmatchen på TV? Som det ser ut så verkar inte legendmatchen visas på TV och det är oklart ifall bet365 och Unibet kommer att visa den på live stream. Vilken tid startar matchen? Legendmatchen startar kl 19:30. Uppdateras när vi får ytterligare information om vilka kanaler som sänder matchen eller ifall matchen finns gratis via live stream hos bet365, Unibet eller något annat spelbolag som sänder matcher via live streaming.

LIVE STREAM GRATIS LIVE STREAM GRATIS
+ 1000 KR I BONUS + 1000 KR I BONUS
Live stream gratis hos bet365 Live stream gratis hos Unibet
Registrera dig här! Registrera dig här!

Biljetter till Legend Game

Silly Season rapporterade om att Liverpool och Uniteds legender var på till Sverige redan 10 juni då biljetterna började säljas. Biljetter säljs via bland annat Friends Arena, men förmodligen är biljetterna redan slutsålda då intresset för matchen varit stort.

Legends Game speltrupper – Klara spelare

Vilka legender vill du se i de båda lagen på Friends Arena? Just nu står det klart att det blir två lag med gott om rutin som ställer upp på Friends Arena. Några av spelarna i Manchester Uniteds trupp är bland Jesper Blomqvist, Ronny Johnsen, Denis Irwin och Dwight Yorke vilka låg bakom den dramatiska finalen av Champions League 1999 mot Bayern München.

Liverpools trupp inkluderar lagkaptenen Robbie Fowler och trion Jerzy Dudek, Luis García och Vladimir Smicer vilka hade avgörande roller i finalen mot Milan 2005 när Liverpool vände och vann.

Enligt Friends Arena är följande Manchester United och Liverpool FC spelare bekräftade/klara till Legends Game den 3 september 2015.

Manchester United Legends Liverpool FC Legends
Bryan Robson (manager)
Denis Irwin (capt)
Russel Beardsmore
Clayton Blackmore
Jesper Blomqvist
Dion Dublin
Quinton Fortune
Ronny Johnsen
Lee Martin
Karel Poborsky
Dwight Yorke
Ben Thornley
Ian Rush (manager)
Robbie Fowler (capt)
Jason McAteer
Sander Westerveld
Phil Babb
Stephane Henchoz
Luis Garcia
Vladimir Smicer
Bjorn Tore Kvarme
Patrik Berger
Jerzy Dudek
David Thompson
Salif Diou
Steve Harkness
Abel Xavier
Didi Hamann

Välgörenhetsmatch för Manchester United Foundation och Liverpool Foundation

Matchen spelas till förmån för Manchester United Foundation och Liverpool Foundation. De båda lagens stiftelser, Manchester United Foundation och Liverpool Foundation, stödjer olika initiativ för att ge, framför allt ungdomar i utsatta områden, inspiration, utbildning, bättre hälsa och en ökad framtidstro. Arbetet sker både lokalt och globalt.

– Legendmatchen ger Liverpool FC Foundation en fantastisk möjlighet att öka medvetenheten om den fulla omfattningen och värdet av det arbete som vi gör och möjligheten att samarbeta med fler människor att utöka våra insatser, säger Andrea Cooper, ordförande för organisationen.

bet365
bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply