Lazio nekade bud från Manchester United på Felipe Anderson

Lazio nekade bud från Manchester United på Felipe Anderson

Manchester United fick bud på Felipe Anderson nekat av Lazio

Lazio tackade nej till ett bud på Felipe Anderson från Manchester United i augusti. Budet låg på omkring 460 miljoner kronor och sedan dess har United, enligt Lazio, inte lagt något nytt bud.

Felipe Anderson, 22, ryktas vara på väg bort från Lazio till Manchester United. Enligt uppgifter till det italienska mediebolaget Mediaset, som Football Italia hänvisar till, är Lazio redo att sälja den brasilianske yttern för €45 miljoner (ungefär 415 miljoner kronor) för att kunna köpa Stephan El Shaarawy, 23, från ligakonkurrenterna Milan.

Lazio förnekar bud på Felipe Anderson

Dessa uppgifter har dock dementerats av Lazios sportchef Igli Tare, som inför lördagens match mot Fiorentina berättade hur situationen med Felipe Anderson verkligen ser ut.

– Än så länge har vi inte tagit emot något bud från Manchester United. Han [Felipe Anderson] går igenom en period med negativ form och det vet han om, vi pratade och kom bra överens, förklarade Tare i en intervju med Mediaset.

Manchester United fick bud nekat i augusti

– Vi tackade nej till ett bud på €50 miljoner (cirka 460 miljoner kronor) från Manchester United den 27 augusti och ingenting har förändrats sedan dess, för om han hittar konsistensen är han värd mycket mer än så. Vi stod emot högre bud också, men vi har målsättningar att uppnå, avslutade Tare.

Felipe Anderson gjorde flytten till Europa sommaren 2013 när han lämnade barndomsklubben Santos och har sedan dess spelat för Lazio vid 83 tillfällen, med 17 mål och 16 assist som facit.

Den här säsongen har 22-åringen endast mäktat med fem mål och tre assist på 19 starter, men potentialen är stor och kontraktet sträcker sig dessutom till juni 2020. Om Manchester United vill köpa loss yttern lär de med andra ord behöva betala ordentligt med pengar.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply