Lazar Markovic till Hull City

bet365

Lazar Markovic lånas in av Hull City under resten av säsongen

Liverpools serbiske mittfältare har tidigare under säsongen 2016/2017 varit utlånad till Sporting Lissabon, men på grund av okända anledningar bröts avtalet. Markovic var därför fri på marknaden igen och har nu plockats in till Hull City under resten av säsongen.

Lazar Markovic kom till Liverpool från Benfica 2014 för 20 miljoner pund. Den då 20-årige serben talades om att vara en stor talang och Liverpool såg stor framtidstro till sin nyinköpta yttermittfältare. Markovic värvades in av dåvarande tränaren Brendan Rodgers som senare fick sparken från posten som manager i Liverpool.

Efter Rodgers avsked har tiden i Liverpool mest handlat om utlåningar för Markovic. Efter att ha spenderat förra säsongen på lån i turkiska storklubben Fenerbahce återvände Markovic till England och Liverpool för att försöka ta sig in i nuvarande tränaren Jürgen Klopps trupp. Markovic lyckades dock inte charma Klopp tillräckligt utan skickades åter iväg på lån, nu till portugisiska Sporting Lissabon. Utlåningskontraktet med Sporting bröts tidigare under säsongen och Markovic har nu istället plockats upp av Premier League-jumbon Hull City.

Hull ligger för närvarande på en nittondeplacering och nye tränaren Marco Silva(tidigare i Olympiakos) har fått ett korttidskontrakt med klubben där huvudmålet ligger i att rädda klubben kvar i Premier League. Silva har därför fått fria tyglar att värva in vad han än anser behövs för att en degradering inte ska bli ett faktum. Enligt Sky Sports är Markovic den första i raden av spelare som förväntas förstärka Hulls, för tillfället, rätt svaga trupp.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply