”Lämnar om Inzaghi stannar”

Mittbacken kritisk till Inzaghi

Säger till L’Equipe att det finns en möjlighet att han lämnar Milan i sommar för spel i Ligue 1. 

AC Milans mittback Adil Rami har inte haft det lätt under sista delen av säsongen. Mittbacken har endast spelat 22 matcher denna säsong och nu ser det ut som att han kommer att lämna Milano-klubben efter brist på speltid. Rami som kom från Valencia har sen ankomsten gjort bra ifrån sig men har under den senaste tiden gått ner sig vilket gjort att tränaren Filippo Inzaghi har valt att sätta fransmannen på bänken. Milan slutade denna säsong på en tolfte plats i Serie A vilket är en besvikelse för de rödsvartrandiga italienarna.

”Lämnar om Inzaghi stannar”

I dagarna berättade Adil Rami själv för L’Equipe om situationen och att han inte vill vara kvar i klubben om man inte skulle byta tränare.

– ”Jag har två år kvar på mitt kontrakt, men jag vill spela mer och skulle vilja göra det i en klubb som spelar i Champions League. För tillfället vill jag vänta och se vad som händer med Milan, speciellt med tränaren. Skulle Inzaghi stanna kommer jag att begära att få flytta, annars kan jag komma att stanna.” säger den före detta Valencia-spelaren till tidningen.

Om en flytt skulle bli aktuell har spelaren redan några klubbar som han kan tänka sig att flytta till, det säger han själv i samma intervju.

– ”Olympique Lyon? Varför inte!” avslutar han.

Ancelotti nära kontrakt

Om man tror på vad Adriano Galliani sagt under den senaste tiden ser det ut som att Rami kommer att stanna. Milans vicepresident befann sig nämnligen tidigare i veckan i Madrid för att äta lunch med den före detta Real Madrid-tränaren samtidigt som han även ville förhandla med  Atlético Madrid om Mario Mandzukic och Mario Suárez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply