La Liga klubb jagar anfallare i Liverpool – som höjer budet på spansk mittfältare

David Moyes kan värva en anfallare från Liverpool. Samtidigt så fortsätter man jakten på den spanske mittfältsdynamon.

Liverpool håller på att bygga om truppen rejält, med många nyförvärv som förväntas ta en plats i A-truppen omedelbart. Det innebär då att vissa spelare måste göra plats för att truppen inte ska bli alldeles för bred.

Med Christian Bentekes förväntade ankomst till klubben måste man rensa bland anfallarna i laget. En som då kan ryka är floppanfallaren Fabio Borini, som aldrig riktigt lyckats sedan sin flytt till England från Roma.

Football Italia skriver att Real Sociedad kan värva italienaren för att ersätta isländske landslagsanfallaren Alfred Finnbogason, som förväntas lämna klubben inom en snar framtid.

Borinis agent menar dock att det finns flera klubbar med i leken, och att det finns många valmöjligheter för hans klient.

– Det är en delikat situation. Jag har fått många bud från alla de stora ligorna: Premier League, Bundesliga, La Liga och Serie A. Av respekt för Liverpool och de intresserade lagen föredrar jag att inte nämna alls, säger agenten Marco De Marchi till Calciomercato.

Liverpool jagar före detta Sociedad-spelare

En spelare som Liverpool känner att de behöver förstärka med, trots många tidigare nyförvärv, är Real Madrid-floppen Asier Illaramendi. 25-åringen kom till klubben 2013, men har inte lyckats göra ett ordentligt avtryck i klubben än så länge, trots den höga prislappen på 30 miljoner euro.

Liverpool ska ha fått ett bud på spelaren nobbat sedan tidigare, men nu ska man vara beredda att höja budet. Det nya budet uppges vara värt omkring 20 miljoner euro, enligt Fichajes.

Real Madrids nye tränare Rafael Benitez uppges vara missnöjd med hur Illaramendi har sett ut under försäsongen än så länge, och ska ha gett spanjoren klartecken att leta efter en ny klubb.

Den defensiva mittfältaren var med och bidrog till Real Madrids tionde Champions League-titel, vilket resulterade i en medalj för mittfältarens del.

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365