Krychowiak följer med Emery till PSG?

Unai Emery kan plocka med sig Grzegorz Krychowiak till PSG

Det var inte länge sedan Sevillas huvudtränare Unai Emery presenterades som ny tränare för Paris Saint-Germain, med start nästa säsong. Hans första affär kan bli Grzegorz Krychowiak från just Sevilla.

Paris Saint-Germain vann Ligue 1 i överlägsen stil förra säsongen, men man lyckades inte riktigt lika bra i Champions League. Klubbens stora mål är att ta hem Europas finaste klubblagsturnering och då behöver man de bästa spelarna. Därför hjälper det inte att Zlatan Ibrahimovic lämnar klubben i sommar, att Edinson Cavani kan försvinna och att flera andra är på väg bort.

Unai Emery har därför en smaskig uppgift framför sig i att åter fylla på med superstjärnor som ska få PSG att utmana om Champions League-bucklan nästa säsong. Hans första värvning ser inte ut att vara en brasse från Liverpool, en fransk succéman utan istället pekar allt på att han plockar med sig Grzegorz Krychowiak från Sevilla.

Imponerar stort i EM

Grzegorz Krychowiak hade inte bara en finfin säsong i Sevilla, han har även fortsatt imponera stort i EM för sitt Polen som går med stormsteg i turneringen. Enligt Marca har PSG redan matchat 26-åringens utköpsklausul som ligger på drygt 400 miljoner kronor och förhandlingarna ska redan ha inletts.

 

 

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply