Koeman välkomnar Rooney till Everton

Koeman välkomnar Rooney till Everton

Wayne Rooney kan återvända till Ronald Koemans Everton

Wayne Rooney har en extremt tuff tid i sin karriär och kritiken mot engelsmannen är enorm från alla håll och kanter. Ronald Koeman, tränare i Everton, välkomnar dock gärna anfallaren till klubben.

Wayne Rooney är en av de främsta spelarna någonsin i Premier League sedan genombrottet i Everton och Manchester United för 12 år sedan. Det senaste åren har karriären dock gått i stå. Både under Louis Van Gaal och José Mourinho har Rooney både varit usel och bänkad vid flera tillfällen trots att han är kapten.

Det är något som inte stämmer och redan i februari rapporterade vi om att Rooney var sugen på en flytt till Kina. I somras dementerades dock dessa uppgifter och prat om en förlängning inleddes, samtidigt som Isco ryktades ersätta Rooney inom snar framtid. Därefter har relationen till Mourinho bara blivit sämre och sämre. Ronald Koeman, tränare för Rooneys moderklubb Everton, vill dock gärna ha honom i sitt lag.

”Han är en fantastisk spelare”

31-åringens karriär har gått i stå och frågan är om han inte vill prova på ett sista äventyr innan skorna hängs upp på hyllan. Det äventyret vill Koemn gärna ska bli i Everton.
– Han är en fantastisk spelare och han har fortfarande inte avslutat karriären. Jag vet inte hur hans situation ser ut, det är inte mitt problem. Men självklart, om Everton är en möjlighet för Rooney så skulle jag vara väldigt glad, säger Koeman till Sky Sports.

Rooney kan bli en ersättare till den hett efteratktade Romelu Lukaku.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply