Kinesisk klubb erbjuder Zlatan Ibrahimovic superlön

bet365

Kinesiska Shanghai Shenua lägger jättebud på Zlatan

Zlatan Ibrahimovic till Kina i sommar? I fotbollens och framförallt pengarnas värld är så klart inget omöjligt och enligt franska Le Parisien ska kinesiska Shanghai Shenua vara villiga att erbjuda svensken en betydligt högre lön än vad han har i Frankrike just nu. 

De kinesiska klubbarna fortsätter att rycka i de europeiska toppklubbarnas storstjärnor. Nyligen skrev vi om de spelare som kan flytta till Kina och näst på tur kan Zlatan Ibrahimovic stå. Kinesiska Shanghai Shenua uppges vara mycket intresserade av 34-åringen. Klubben ska dessutom vara intresserad av svenskens lagkamrat Ezequiel Lavezzi, som kan lämna för Kina redan i februari.

Zlatan erbjuds superlön

Zlatan Ibrahimovic sitter idag på en lön på 18 miljoner euro om året, men enligt franska Le Parisien ska den kinesiska klubben erbjuda en lön som är ”betydligt högre” än den anfallaren sitter på idag. Vad gäller Lavezzi ska klubben erbjuda en transfersumma på 15 miljoner euro, trots att argentinaren endast har några månader kvar på sitt kontrakt med Paris-klubben.

Zlatan kan bli lagkamrat med förre Inter-stjärnan

Precis som de flesta andra kinesiska storklubbar just nu storsatsar Shanghai Shenua, och bara för några dagar sedan gjorde klubben klart med Inters mittfältsstjärna Fredy Guarin. Det återstår att se om Zlatan och även Lavezzi blir Guarins nya lagkamrater.

Vad säger ni, vill ni se Zlatan i Kina?

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply