bet365
bet365

Kiese Thelin utesluter flytt till Malmö FF

bet365

Isaac Kiese Thelin kommer stanna i Bordeaux säsongen ut

Det har gått ett år sedan Malmö FF sålde Isaac Kiese Thelin till Bordeaux för närmre 40 miljoner kronor. Tiden i Bordeaux har varit tuff och framträdandena har blivit allt mer gles, men han vill ändå stanna i klubben.

Affären Malmö FF gjorde med Isaac Kiese Thelin var minst sagt spektakulär. Man plockade in honom näst intill gratis från IFK Norrköping 2014, och sålde honom för närmre 40 miljoner kronor ett halvår efter. Tiden i Bordeaux har dock varit tuff med både skador, dålig form och andra problem runt om.

Vill Kiese Thelin bli kvar i Frankrike eller vill ha hem till Sverige och MFF igen? Om man frågar Anton Tinnerholm och Markus Rosenberg så får MFF gärna värva hem Thelin igen. Själv vill dock anfallaren stanna i Bordeaux och återhämta sig helt från sina skadeproblem. En flytt i vinter är definitivt utesluten menar han.

Vill göra sig själv rättvisa

Kiese Thelin var en av guldhjältarna i Sveriges U21-landslag som vann EM-guld i somras. Han spelade hela turneringen med en dålig häl och han fick spela på både sprutor och smärtstillande. Det var inte så klokt menar han i en intervju med Sportbladet.
– Jag har kört på och hela tiden tänkt att det ska bli bra. Jag har varit med på träningar och sedan fått ont när jag kommit hem och inte kunnat gå normalt. Sedan har jag vaknat nästa morgon och känt mig bra, tränat och sedan fått ont igen. Det blir en ond cirkel. Det blev ohållbart till slut. Jag sa till tränaren att jag inte varit ärlig mot varken honom eller mig själv. Jag vill bli 100 procent frisk, säger Thelin till Sportbladet när han berättar om sina inflammerade hälar.

Det kan vara så illa att Thelin inte kan spela mer denna säsongen, i alla fall inte fullt frisk. Det betyder att både EM och OS är i stor fara för anfallaren.
– Just nu vill jag bara bli frisk. Det är det enda jag kan fokusera på. Men jag hoppas att det går fort. Och kommer jag bara tillbaka så finns chansen att ta en plats i EM.

Tänker inte på Malmö FF

Det har gått snack om att han antingen ska gå tillbaka till Malmö FF nu i januari, eller lånas ut fram till sommaren till sin förra klubb. Men det vill han inte.
– Nej, det existerar inte i mitt huvud. När jag kom och var frisk var jag med bakom majoriteten av våra mål. Samma sak kommer att hända när jag är tillbaka från skadan. Att lämna Bordeaux kommer jag inte göra på ett bra tag. Jag ska bli frisk först och främst.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply