Kasper Dolberg flyttar till Inter?

Kasper Dolberg flyttar till Inter?

Inter jagar Ajaxs Kasper Dolberg

Kasper Dolberg kan lämna Ajax i sommar. Den danska talangen jagas av Inter, enligt Transfermarketweb.

Kasper Dolberg är en av dansk fotbolls största talanger. Spelaren har imponerat i Ajax sedan han flyttade till klubben under sommaren 2016. Bland annat gjorde han ett av holländarnas mål i gårdagens seger med 4-1 mot Lyon Europa League. På grund av sina insatser för Ajax jagas den danska anfallaren av flera europeiska storklubbar. Tidigare har det uppgetts att Manchester United, Dortmund och Manchester City är sugna på att plocka in 19-åringen. Nu ger sig en till klubb in i jakten på spelaren. Inter vill värva Dolberg, rapporterar Transfermarketweb.

Den italienska klubben har imponerats av Dolbergs insatser i Ajax under den här säsongen. De har scoutat honom under de senaste månaderna och vill nu värva dansken.

Landslagsdebut

Under succésäsongen har Dolberg fått debutera i det danska A-landslaget. Talangen byttes in i andra halvlek i en match mot Kazakstan i november 2016. Den matchen vann Danmark med 4-1.

På transferjakt

Dolberg är inte den enda spelare som Inter vill värva. Efter en medioker säsong i Serie A vill Milanoklubben plocka in flera nya spelare under sommarens transferfönster. Till exempel har det talats om att italienarna utmanar Manchester United om Victor Nilsson Lindelöf.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply