Kalmar vann på nytt

Svårspelade Kalmar FF tog en ny hemmaseger när IFK Norrköping gästade Guldfågeln Arena på lördagseftermidagen.

Den första halvleken var dock inget vidare från Kalmars sida. Norrköping hade betydligt bättre fart och hade det funnits någon rättvisa hade man gått till paus med en ledning.

KFF kom ut bättre i den andra halvleken. I den 55:a matchminuten skulle 1-0 också komma. Emin Nouri snurrade på högerkanten och slog ett inlägg som Tobias Eriksson mötte med en högervolley. Otagbart för Mitov Nilsson i Norrköping-målet. Bara 3 minuter senare skulle Kalmar utöka ledningen. Det var återigen Tobias Eriksson som gjorde det. Den här gången efter en frisparksretur där Eriksson höll sig framme och placerade in bollen till vänster om Mitov Nilsson.

Mittfältarens två första fullträffar för säsongen blev de enda och Kalmar vinner med 2-0. Hasse Eklunds mannar är fortsatt obesegrade i årets upplaga av Allsvenskan.