bet365

Juventus vill sno åt sig Max Meyer

bet365
Juventus vill sno åt sig Max Meyer

Max Meyer kan nobba en förlängning med Schalke för Juventus

Maximilian ”Max” Meyer är en av världens hetaste talanger och den offensiva mittfältaren går från klarhet till klarhet i Schalke 04. En flytt till Tottenham har varit på tapeten, men istället kan Juventus sno Meyer framför ögonen på Tottenham.

Vid blott 21 års ålder har Maximilian ”Max” Meyer gjort 100 matcher i Bundesliga för sitt Schalke 04. Det är en extremt rutinerad 21-åring helt enkelt och det har börjat märkas på planen. Utöver sin ungdomliga entusiasm och talang så vet han vad som krävs och vad han behöver göra vid de flesta situationerna.

Inte helt konstigt är Meyer jagad över hela världen. Det har främst gått prat om en flyt till Tottenham, Liverpool eller någon annan klubb i England. Hitills har han blivit kvar i Schalke men det lär han inte bli så länge till. Nu sägs Juventus vilja sno åt sig tysken framför nosen på lagen från Premier League.

Kan betala 400 miljoner

Enligt CalcioNews24 har Juventus gett sig in i jakten på Meyer som sitter på ett kontrakt som går ut juli 2018. I sommar har han alltså bara ett år kvar på sitt kontrakt med Schalke. Om Schalke inte lyckas förlänga med Meyer före sommaren så kommer han kunna gå till ett reapris till en annan klubb.

Meyer har redan gjort tre landskamper för Tyskland och han gjorde dessutom fyra mål i OS i somras.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365