Juventus vill byta Mandzukic mot Alexis Sanchez

SKRÄLLEN: Everton jagar Alexis Sánchez

Pengar plus Mandzukic ska locka Arsenals stjärna Alexis till Juventus

Juventus uttryckte sitt intresse för Alexis Sanchez i somras men man fick inget gehör av Arsenal. Man har dock inte gett upp hoppet om chilenaren och i vinter förbereder man ett nytt bud på stjärnan.

Det är inte länge sedan Juventus bekräftade köpet av superstjärnan Gonzalo Higuain. Tidigare sålde man ju klubbens stora fixstjärna Paul Pogba, men laget ser minst lika starkt ut i år. Man har en fantastisk defensiv, ett mittfält som få andra och en anfallsduo i Gonzalo Higuain och Paulo Dybala som kommer göra mängder av mål.

Juventus är dock inte nöjda med sitt lagbygge. Det finns fortfarande spelare och spelartyper man är ute efter. En spelare som man tidigt ville ha i somras var Arsenals Alexis Sanchez. Chilenaren var aldrig riktigt nära en flytt, men Juventus har inte gett upp. Man förbereder nämligen ett bud som inkluderar Mario Mandzukic och pengar.

Wenger är förtjust i Mandzukic

Enligt Calciomercatoweb kommer Juventus lägga ett bud som inkluderar centertanken Mandzukic och drygt 150 miljoner kronor för att försöka locka över Alexis. Å andra sidan har det också skrivits rapporter om att Alexis håller på att förlänga med Arsenal.

Wenger är i alla fall förtjust i Mandzukic. I flera transferfönster har han kopplats ihop med kroaten, men än så länge har han nöjt sig med Olivier Giroud och nya Lucas Perez.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply