Juventus redo att betala över 700 miljoner för Verratti

Juventus redo att betala över 700 miljoner för Verratti

PSG kan sälja Marco Verratti till Juventus

Marco Verratti har flera klubbar efter sig och har haft det under en längre tid. Juventus sägs vara allra mest intresserade och man uppges förbereda ett bud på en bit över 750 miljoner kronor för den italienska landslagsmannen.

Marco Verratti är just nu en av PSG:s mest värdefulla spelare. Den 24-årige italienaren har gjort en bra bit över 100 matcher för storklubben men nu kan tiden i Paris-klubben snart vara över. Sedan tidigare har bland annat Real Madrid ryktats vara intresserade av mittfältaren efter att Verratti hamnat i bråk med PSG:s tränare Unai Emery. Men även La Liga-konkurrenten Barcelona uppges hålla ögonen på honom och senast har Inter rapporterats vara sugna på Verratti.

Det kanske inte är troligt att han byter ned sig till ett svagt Inter eller att han tar en plats i Barcelona eller Real Madrids startelva i nuläget. Men en flytt till Juventus sägs passa som handen i handsken då Corrire dello Sport menar att Juventus kommer försöka locka över Verratti med ett bud på 763 miljoner kronor.

Ge Verratti Pirlo-rollen

Det är Juventus VD Giuseppe Marotta som avslöjar i en intervju till Corrirere dello Sport att man letar efter en kvalitetsmittfältare till nästa säsong och att man redan har ett par namn på önskelistan.
–  På mittfältet har vi en del intressanta unga italienare och vi letar efter en toppspelare i den rollen som kommer vara tillgänglig för nästa säsong, sa han.

Tidningen menar också att Verratti ska vara sugen på en flytt till Juventus vilket skulle kunna tvinga PSG att sälja honom för marknadsvärdet som sägs ligga på 763 miljoner kronor, en summa Juventus ska vara beredda att betala.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply