Juventus öppnar för återkomst för Zlatan Ibrahimovic

Juventus öppnar för återkomst för Zlatan Ibrahimovic

Zlatan Ibrahimovic återvänder till Juventus?

Enligt uppgifter till Sport Mediaset ska Juventus ha kontaktat Zlatan Ibrahimovics agent Mino Raiola och erbjudit svensken ett kontrakt till nästa säsong.

Zlatan Ibrahimovics framtid är osäker. Det har pratats om allt från en flytt till MLS och Kina till kontraktserbjudanden från både AC Milan och Manchester United. Nu har dock en ny klubb lagt sig in i jakten på at värva den svenska superstjärnan som hunnit bli 34 år.

Enligt uppgifter till italienska Sport Mediaset ska Juventus ha kontaktat svenskens agent Mino Raiola för att erbjuda den anfallaren ett kontrakt som sägs vara värt sju miljoner euro per säsong, kontraktslängden ska dock vara oviss.

Zlatan har tidigare tillbringat två säsongen hos den gamla dagen innan han flyttade till Inter 2006, en flytt som inte uppskattades av fansen i Turin och det är oklart om svensken verkligen kommer att spela i den svartvita tröjan när Serie A drar igång efter sommaren.

PLACERAS ÄVEN I ARSENAL

Nu ska Zlatan Ibrahimovic enligt Daily Star vara aktuell för Arsenal, som uppges vara på jakt efter nya anfallare. Olivier GiroudDanny Welbeck och Theo Walcott ska inte bedömas vara tillräckligt bra för Gunners startelva.

United har uppgetts vilja erbjuda en monsterlön till svensken, och det är oklart hur långt Arsenal vill gå ekonomiskt. Man hoppas dock kunna locka till sig honom med London som stad.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply