bet365

Juventus diskuterar förlängning med Dybala

Paulo Dybala kommer förlänga med Juventus inom kort

En av europeisk fotbolls största stjärnskott de senaste åren heter Paulo Dybala och han dominerar fotbollen i Serie A. Snart kommer han dessutom skriva på ett nytt kontrakt med Juventus.

Paulo Dybala har varit jagad av de största klubbarna ända sen han slog igenom i Palermo. Tillslut blev det en flytt till Serie A-giganten Juventus där argentinaren vuxit ut och är på väg att bli en av de bästa anfallarna i Europa.

Så sent som i somras var det flera klubbar som försökte köpa loss 22-åringen därbland FC Barcelona men anfallaren valde att stanna hos den gamla damen och tidigare rapporterade vi om hur Juventus ville diskutera en förlängning med Dybala. Nu är en förlängning ännu närmre då parterna har börjat diskutera med varandra.

Dubblar sin lön

Det är Transfermarketweb som avslöjar att Dybala kommer lite mer än dubbla sin lön om en kontraktsförlängning skrivs på. Hans nuvarande kontrakt går ut 2020 och det nya kontraktet kommer sträcka sig ytterligare ett år, till juni 2021.

Tidigare har Bayern München och Carlo Ancelotti flirtat med Dybala. Även Real Madrid sägs vara väldigt intresserade av anfallaren.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365