Uppgifter: Juventus öppna för försäljning av stjärnorna

bet365

Paul Pogba och Arturo Vidal är allt jämt på väg bort från Juventus. Nu uppges den italienska klubben ha satt en deadline för hur länge man är beredd att sälja. Enligt Gazzetta dello Sport är det fritt fram att värva stjärnorna fram tills den 31 juli – så länge man betalar det vill säga.

Efter Champions League-succén den gångna säsongen har Juventus mittfält börjat splittras. Andrea Pirlo har redan lämnat Turin för nya äventyr på andra sidan Atlanten i New York City FC, Paul Pogba har ryktats till halva fotbollseuropa och Arturo Vidal har rapporterats vara i stort sett klar för Arsene Wengers Arsenal. Den enda som inte uppgetts vara på väg bort är Claudio Marchisio, men eftersom han har tillhört den italienska storklubben sedan sju års ålder är det kanske inte så konstigt.

Ständigt nya rykten

Trots flera dementier från diverse tidningar om att Paul Pogba och Arturo Vidal inte skulle vara på väg bort från klubben har rapporterna om nya förberedelser om bud inte slutat att komma. Bland andra FC Barcelona och Manchester City uppges för var dag som går komma med ny intresseförfrågningar – men nu ska Juventus ha bestämt sig för vad som gäller om man vill värva någon av de två stjärnorna.

Pogbas prislapp: 80 miljoner euro

För det första måste man komma med ett konkret, och dessutom högt, bud. Enligt Gazzetta dello Sport ligger summan som ”den gamla damen” är beredd att sälja Paul Pogba för på 80 miljoner euro, och för att få loss Arturo Vidal krävs det enligt den italienska tidningen mellan 30 och 35 miljoner euro från en köpande klubb.

Budet måste in – innan den 31 juli

Som om de höga prislapparna inte vore nog måste budet enligt Gazzetta dello Sport dessutom ha kommit in före den 31 juli, trots att det då fortfarande återstår en månad på transferfönstret. Anledningen är att den italienska klubben vill ha tid på sig att använda pengarna. Man har sedan tidigare rapporterats titta på Chelseas två offensiva mittfältare Oscar och Juan Cuadrado. Dessutom ska man vara på jakt efter ytterligare en världsklassförsvarare att förstärka upp backlinjen med.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply