Jürgen Klopp vill värva Inter-duo till Liverpool

bet365
Jürgen Klopp vill värva Inter-duo till Liverpool

Brozovic och Medel till Liverpool?

Enligt spansk press ska Liverpool med Jürgen Klopp i spetsen vara ute efter att värva de båda mittfältarna inför den kommande säsongen.

Liverpool är ute efter att förstärka mittfältet till nästa säsong, Merseysideklubben har hör sig för om flertalet mittfältare och på tisdagen kommer spanska Diario AS med uppgifter om två nya spelare som kan komma att ansluta till Klopps lagbygge den kommande säsongen. Enligt tidningen ska klubben som slutade på en sjätteplats förra säsongen vara villiga att köpa loss Marcelo Brozovic och Gary Medel, två mittfältare som under de senaste säsongerna representerat Inter i den italienska ligan.

Jürgen Klopp sägs vara intresserad av spelarna, speciellt Medel och chilenarens defensiva kvalitéer som han visat upp både under tiden på Guiseppe Meazza och på Ramón Sánchez Pizjuán under Medels tid i La Liga och Sevilla.

Det hela ser ut att vara en möjlig affär då Inter sägs vilja renovera spelartruppen i sommar och ser en flytt för de båda mittfältarna som något positivt.

Medel ska även ha haft erbjudande från Zenit samtidigt som Galatasaray ska ha hört sig för om spelarens tjänster.

Samtidigt pratas det även om Liverpool kan komma att sälja en av sina målvakter för att ha råd med affären.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply