Julian Draxler vill lämna Wolfsburg – Arsenal nästa?

Julian Draxler vill lämna Wolfsburg - Arsenal nästa?

Wolfsburg kan sälja Julian Draxler

22-åringen säger enligt BILD att han vill lämna Wolfsburg i sommar och det saknas inte intressanter som vill den tyske stortalangen.

Julian Draxler kommer med största sannolikhet att lämna Wolfsburg under det pågående transferfönstret. Enligt den tyska tidningen BILD ska spelaren själv ha sagt att han vill lämna.

– Vi pratade två dagar efter semifinalen i EM och då uttryckte jag min önskan om att få lämna. När jag skrev på 2015 så hade vi ett muntligt avtal om att jag skulle få lämna om en möjlighet dök upp, säger Draxler enligt Bild.

Tysken berättar även att man kom överens om att han skulle få lämna klubben om möjligheten kom.

– Vi kom överens om att jag skulle få lämna för en europeisk storklubb, men det är uppenbart att Wolfsburg försöker stoppa mig nu, säger Draxler.

Arsenal vill köpa Julian Draxler

En klubb som under en längre varit ute efter att köpa loss spelaren är Arsenal som nu ska ha återupptagit jakten på spelaren efter de senaste uttalandena. Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för den engelska storklubben då Draxler har kontrakt med Wolfsburg till och med sommaren 2020 och för att få till en övergång krävs det att man lägger ut närmare 55 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365