bet365

Joseph Baffo länkas till Premier League-klubb

U21-landslagsstjärnan kan vara på väg till Norwich

Joseph Baffo slog igenom med dunder och brak i U21-EM. Nu kan guldmedaljören också vara på väg att byta upp sig – rejält. Enligt uppgifter ska Premier Legaue-nykomlingen Norwich jaga 22-åringen från Halmstads BK.

Den lovande mittbacken Joseph Baffo, som till vardags spelar i Allsvenskan med bottenklubben Halmstads BK, har överraskat rejält och fått sig ett genombrott i U21-EM. Mästerskapet som slutade med EM-guld för Sverige. Detta lilla genombrott har också nu fått det att röra på sig ute i transfercirkusen, åtminstone om vi ska tro dessa uppgifter från Storbritannien.

Lokal sajt länkar Baffo till Norwich

Enligt uppgifter från Fotbolltransfers.com, som tagit del av uppgifter från lokala sajten The Pink ‘Un, ska nämligen Premier League-nykomlingen Norwich nu visa intresse för spelaren. Den 22-årige talangen har tidigare klargjort att han vill utomlands i sommar och dessutom sitter han på ett avtal som löper ut med Halmstads BK redan i vinter.

Uppgifterna säger vidare att Premier League-klubbens manager Alex Neil var på plats i Tjeckien och där imponerades av mittbackens prestationer. Detta rykte betyder även att den svenska storklubben AIK kan få tuff konkurrens om Joseph Baffo.

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply