Jose Mourinho vill värva Saúl Ñíguez till Manchester United

Jose Mourinho vill värva Saúl Ñíguez till Manchester United

Manchester United jagar Saúl

Enligt Daily Mirror kommer Manchester United försöka värva Saúl Ñíguez från Atlético Madrid i sommar, detta om Jose Mourinho tar över.

Att Jose Mourinho blir Manchester Uniteds nye tränare är nästan klart även om Old Trafford-klubben stött på problem i sista minuten då Chelsea äger tränarens namnrättigheter.

Den första spelaren som sägs ansluta till United efter att Mourinho blivit tränare är Zlatan Ibrahimovic. Därefter ska den portugisiske stortränaren ha fått en summa på drygt 230 miljoner euro för att värva spelare till sitt lagbygge och en av de som står högst upp på listan är Saúl Ñíguez från Atlético Madrid som blommat ut denna säsong och stod bland annat för ett drömmål mot Bayern München i den första semifinalen mot Bayern München i årets Champions League-turnering. 

Det kommer dock inte bli någon lätt uppgift för det engelska storlaget att knyta till sig mittfältaren som är född 1994. Saúl förlängde nämligen sitt kontrakt med Atlético Madrid till 2021 för drygt en vecka sen och i samma veva höjdes även utköpsklausulen till 80 miljoner euro. Daily Mirror skriver dock att Mourinho kan tänka sig att möta spelarens nya utköpsklausul för att se honom i den röda tröjan nästa säsong.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply