José Mourinho om framtiden: ”Då är jag tillbaka”

Uppgifter: Valencia vill ha Jose Mourinho

Portugisen om nytt tränarjobb

José Mourinho fick sparken av Chelsea i vintras, och har sedan dess varit arbetslös. Han förväntas ta över Manchester United i sommar, och han själv antyder nu detta. Han menar att han är tillbaka till fotbollen igen i sommar.

Den portugisiske stjärntränaren fick sparken av Chelsea efter en katastrofal första halva av säsongen. Laget låg nere i botten, och det såg inte ut som att José Mourinho kunde få sitt lag att börja prestera igen inom en snar framtid. Sedan dess har han varit utan jobb, men snart så är han tillbaka – i alla fall om man får tro honom själv.

– Jag är tillbaka i juli. Nu är det maj och det är knappt någon tid mellan maj och juli. Jag njuter av livet med min familj och det kommer jag fortsätta med. Men i juli är jag tillbaka, säger han enligt Sky Sports.

Manchester United ser ut att bli hans nästa destination, trots att det verkar som att laget kommer att missa Champions League nästa säsong. Han verkar dock inte särskilt oroad.

– Det är mycket tid kvar, säger han till Daily Mail efter att han nåtts av beskedet om Uniteds resultat.

Det har dock spekulerats kring ifall Louis van Gaal kommer att få sitta kvar som manager även nästa säsong, och Mourinho säger ingenting om vilken klubb som kommer att bli hans nästa.

– Det är svårt eftersom mycket arbete redan är gjort när man kommer till en ny klubb. Jag ska ge er ett exempel. Jag är inte Chelsea-manager, men jag organiserade deras försäsong på många sätt eftersom jag gjorde det för tio månader sedan, säger Mourinho.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply