John Terry väntas välja Bournemouth

John Terry väntas välja Bournemouth

Terry lämnar Chelsea – väntas gå till ligakonkurrenten Bournemouth

John Terry har haft en lång och fin karriär, nästan enbart i Chelsea. Nu är dock stjärnans dagar räknade i storklubben och den engelske mittbacken väntas välja en ny klubb att spela i efter sommaren.

En av Storbritanniens mest succéfulla karriärer är på väg mot ett slut. John Terry, som spelat nästan hela sin karriär i Chelsea, är på väg mot sin eller sina sista säsonger.

Den benhårde försvararen har gjort över 500 matcher Chelsea och skrev sitt första a-lagskontrakt redan 1998. Under säsongen 1999/2000 var han utlånad till Nottingham Forrest, men förutom det har det bara blivit matcher i den blå Chelsea-tröjan samt för det engelska landslaget.

John Terry till Bournemouth?

I det engelska landslaget slutade Terry redan efter EM 2012, men i Chelsea fick han fem säsonger till. För i april i år blev det klart att John Terry officiellt lämnar London-laget. Förra helgen gjorde han sin sista match i The Blues, och avslutade som ligasegrare, och nu väntas han lämna för en ny klubb.

För få tror att det här är slutet på Terrys redan långa karriär. Enligt Sky Sports bettingsida, Sky Bet, är Bournemouth just nu det mest väntade valet. Därefter finns det flera stora bud på mittbacken från Kina, något som skulle kunna höja hans redan höga lön.

SE ÄVEN: Det tjänar stjärnorna i Kina

John Terry väntas välja Bournoemouth

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply