John Terry allt närmare flytt till Kina

John Terry allt närmare flytt till Kina

Guangzhou Evergrande intresserade av John Terry

Enligt brittisk media kan John Terry vara på väg att lämna för spel i Kina nästa sommar, detta då den brittiske mittförsvararen sitter på ett utgående kontrakt.

John Terrys kontrakt med Chelsea FC går ut efter säsongen. 35-åringen kommer med största sannolikhet inte att få ett nytt kontrakt och nu pekar det mesta på en flytt till Kina där Guangzhou Evergrande ska ha kommit med ett erbjudande till mittförsvararen.

Det är den brittiska tidningen Daily Mail som kommer med uppgifterna om att försvararen kan komma att lämna Stamford Bridge efter säsongen och rapporterar samtidigt att Terry skulle få en lön på 10 miljoner euro per säsong.

 

Redan i somras var John Terry nära att lämna men tillslut blev det ett nytt ettårskontrakt för försvararen som då ryktades kunde komma att bli en av världens bäst betalda fotbollsspelare.

Guangzhou Evergrande spelar sedan tidigare bland annat colombianen Jackson Martínez samt Paulinho som tillbringade två säsonger i Tottenham Hotspur innan han lämnade för spel i Asien.

John Terry har för närvarande en veckolön på 150 000 pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply