Joey Barton i nytt blåsväder – anklagas för 1260 spel

Joey Barton i nytt blåsväder - anklagas för 1260 spel

Joey Barton kan stängas av efter spelskandal

Så sent som i tisdags blev Joey Barton klar för Burnley igen efter en sejour i Rangers FC. Blott tre dagar hann han i sin nygamla klubb innan en ny skandal kom fram – FA anklagar nu nämligen Barton för att ha spelat på 1260 fotbollsmatcher.

Joey Barton är inte känd för sin välkammade frisyr och klacksparkar. Nej, den stenhårde mittfältaren har gjort sig ett namn i fotbollseuropa som en benknäckare och bråkstake. Han har tidigare till och med hånat Cristiano Ronaldos fans och kallat dem okunniga för att tro att superstjärnan är bättre än Barcelonas Lionel Messi. Barton har även haft en del bataljer med Zlatan under deras tid i Ligue 1.

Det senaste året har Barton tillbringat i Rangers FC i Skottland, men efter bråk med klubben bröt han kontraktet och så sent som i tisdags blev den skandalomsusade spelaren klar för Burnley. Nu har dock nästa skandal kring Barton kommit fram – FA har öppnat ett mål mot Barton på grund av 1260 otillåtna spel på fotbollsmatcher mellan 2006 och 2016.

Har redan varit avstängd på grund av betting

Barton har inte bara sågat legendaren Sir Alex och gjort sådana här saker, han har även varit avstängd i höstas av skotska FA efter att ha lagt otillåtna spel på matcher. Nu är det dags för samma sak igen fast i England.

Burnley bekräftar på sin officiella hemsida att FA har öppnat ett fall mot Barton som ska utreda om 1260 otillåtna spel i engelska matcher mellan 2006 och 2016. Såhär svarar Burnley gällande fallet.
– Klubben kommer att diskutera saken med Joey och hans juridiska representanter och kommer inte att kommentera fallet vidare just nu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365