Jamie Vardy och Riyad Mahrez vill stanna i Leicester

bet365

Superduon vill inte flytta från Leicester i januari

Jamie Vardy och Riyad Mahrez har gjort fullkomlig supersuccé denna säsongen med Leicester City. Trots det vill man stanna i klubben säsongen ut, även om större klubbar lägger något bud.

Hela 2015 har varit en stor succé för Leicester City. Den 1:a januari 2015 låg man sist i Premier League, men tack vare en makalös slutspurt klarade man sig kvar i Premier League. Succén fortsatte in på säsongen 2015/2016 och man ligger just nu tvåa i ligan, precis bakom Arsenal som man har lika många poäng som.

De två spelare som har stått ut mest är Jamie Vardy och Riyad Mahrez. Anfallaren Vardy ligger i delad skytteligaledning med Romelu Lukaku och Riyad Mahrez har gjort 13 mål och 7 assist på sina 19 framträdanden i Premier League. Och det positiva för Leicester är att duon vill stanna säsongen ut, oavsett vad som händer i januari.

”De vill kämpa till slutet”

Tränaren Claudio Ranieri ska ha uttalat sig till Daily Mirror och har sagt att duon vill stanna till slutet, även om både Vardy och Mahrez har givit intentioner till att man vill stanna säsongen ut.
– De har sagt att de vill stanna här och kämpa till slutet. De fokuserar på rätt saker och det är viktigt, för annars kommer de att sluta utvecklas, säger Ranieri enligt Daily Mirror och fortsätter vara lugn gällande duon:

– Det är agenternas uppgift att tänka på kontrakten, det är därför de får betalt. Spelarna ska inte tänka på en massa annat än det sportsliga.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply