James Rodriguez vill förlänga med Real Madrid – men Isco på väg till Barcelona?

Chelsea jagar James – men Real-mittfältaren vill stanna i klubben

Enligt engelska Sky Sports ska Premier League-ettan Chelsea just nu jaga Real Madrids mittfältsstjärna James. Dock verkar colombianen stanna då han enligt spansk media uttryckt sin vilja att förlänga med klubben.

Chelsea går just nu som tåget i engelska Premier League och ser ut att vinna relativt komfortabelt. Dock vill man se att behålla försprånget i England genom att värva till sommaren. Ett av de hetaste namnen att skriva på för den brittiska storklubben från London var Real Madrids James Rodriguez. Det verkar däremot inte bli av.

Enligt den spanska tidningen Marca, som är baserad i den spanska huvudstaden, ska den colombianske mittfältaren uttryckligen sagt till Real Madrids ledning att han vill stanna i Madrid.

Isco till Barcelona?

James begär dock en högre lön i Real Madrid, något som klubben dock verkar gå med på. En som istället kan lämna är Isco. Den nu 24-årige mittfältaren anslöt sig till Madrid-laget som 20-åring men har inte fått det att lossna, även om den nuvarande säsongen är hans bästa än så länge med Real.

Tidigare har det ryktats om att Isco ska vara aktuell för huvudkonkurrenten från Katalonien, FC Barcelona. Dock ska Barca, som är på väg att gå ikapp Real Madrid i La Liga, inte vara beredda att betala för mittfältaren. Därför kan Isco komma att gå som bosman sommaren 2018 när hans kontrakt tar slut.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply