”Jag försöker övertyga Ödegaard”

Den norske supertalangen Martin Ödegaard har ryktats till i stort sett samtliga toppklubbar i Europa inklusive bland andra Real Madrid, Arsenal och Ajax. Och det har även rapporterats om att 15-åringen har åkt till Liverpool för att prata med klubbens tränare Brendan Rodgers samt träna med Merseyside-laget. Men nu försöker Celtic-spelaren Stefan Johansen locka sin landsman ännu längre norrut på de brittiska öarna. Enligt Goal ska mittfältaren nämligen ha sagt.

”Jag har pratat en hel del med Martin. Vi håller kontakten och försöker prata över telefon så ofta som det bara går.”

”Jag har sagt till honom att Celtic vore en perfekt klubb för honom och att vi spelar på ett sätt som passar honom. Vi har ett stort bollinnehav och det gillar Martin. Han vill helst hålla i bollen och försöka skapa chanser.”

”Martin är en stor talang och jag hoppas verkligen att han väljer oss till slut. Vår tränare (Ronny Deila, från Norge) har tidigare visat att han är bra på att ge unga spelare chansen tidigt, Martin känner både honom och mig.”

Han passade samtidigt på att säga att det vore smartare att flytta till Celtic än till till exempel Real Madrid, på grund av den enorma konkurrens som finns där.

”Att flytta till Real Madrid och konkurrera med Cristiano Ronaldo och Gareth Bale och dem, för en 15-åring kommer det bli tufft.”

”Det är inte särskilt troligt att han får spela direkt hos till exempel Real Madrid eller Barcelona. Självklart kommer det bli ett tufft beslut för honom, men han måste ändå välja själv.”

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply