bet365

”Jag är rätt man för att vinna titlar”

bet365

Toni Kroos lämnar de tyska giganterna Bayern München för Champions League-mästarna Real Madrid. Och i dag presenterades den nyblivne världsmästaren hos sin nya arbetsgivare.

24-åringen ansluter från förra årets CL-vinnare, och vet därför hur viktigt det är med titlar för storklubbar.

– Jag vet hur viktigt det är för Real Madrid att vinna titlar och jag är rätt man för just det, sa Kroos strax efter att han välkomnats av klubbens president Florentino Pérez.

Tysken är väldigt tacksam för möjligheten.

– Jag vill uttrycka min sorg över Alfredo di Stéfanos bortgång. Jag vill också tacka Real Madrid för att ge mig chansen och möjligheten att spela i en så stor klubb och som, för mig, är den största kubben i världen. Jag vill också tacka Bayern för att ha gett mig chansen att gå till Real Madrid.

Ser fram emot nya titlar

– Jag kan inte föreställa mig något vackrare än att vara här med Real Madrids fans. Det är rätt steg och jag är väldigt lyckligt lottad över att vara här. Min önskan är att vinna Champions League det här året också, säger han.

Någon lektion i spanska har han ännu inte hunnit med, för han pratade på tyska. Han berättade att han endast kunde ”Buenos dias” och ”Hala Madrid” på spanska.

Kroos kommer att bära tröja nummer åtta i Real Madrid.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply