bet365

Uppgifter: Torino vill värva Joe Hart

Manchester City kan släppa målvakten till Torino

Joe Hart får inget förtroende i Manchester City längre. Nu kan målvakten vara på väg till Serie A-klubben Torino.

Sedan tio år tillbaka har Joe Hart varit Manchester City trogen. Han har länge varit förstavalet mellan stolparna och är en av få i truppen som kan kalla sig klubbikon. Sedan Pep Guardiola tog över City har det dock blivit stora förändringar för målvaktens del. Spanjoren sägs vara missnöjd med hans bristfälliga spel med fötterna och har därför gett Willy Caballero hans största förtroende till Harts stora missnöje. Dessutom har man gjort klart med Barcelonas Claudio Bravo som kommer att ansluta sig till laget.

Kräver speltid

Joe Hart nöjer sig inte med att agera varken som andre- eller tredjemålvakt och är i behov av ett klubbyte. Framförallt behöver han speltid för att behålla sin plats i det engelska landslaget. Ryktena gällande vart han kommer att spela kommande säsong har därför varit många. The Sun har hävdat att 29-åringen själv vill till Liverpool, medan andra källor skrivit att han kommer gå på lån till Sunderland.

Serie A-klubbar intresserade

Nu skriver Sky Sports Italia att det kan bli en flytt till Italien för målvaktsstjärnan. Enligt uppgifterna är både AC Milan och Torino intresserade av hans tjänster. Det sistnämnda alternativet sägs ligga bäst till i förhandlingarna, då City ska vara redo att släppa iväg spelaren på en lånesejour till Turinklubben. Det handlar om ett säsongslån där båda parterna kommer att dela på Harts höga lönekostnader, men än så länge verkar det bara vara muntliga överenskommelser.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply