Chelsea och Valencia gör upp om Andrea Belotti

Torinos anfallare jagas av storklubbar

Andrea Belotti är i strålande form just nu. Enligt italienska medier kan en flytt från Torino till Chelsea eller Valencia bli aktuell.

Andrea Belotti stod för ett av målen när Italien besegrade Makedonien med 3-2 förra veckan. Platsen i landslaget har han belönats med tack vare hans fina insatser i klubblaget Torino. På 5 ligamatcher i Serie A har 22-åringen stått för 5 mål, vilket inte heller gått storklubbarna runt om i Europa obemärkt förbi.

Nu kan en flytt från Turinklubben bli aktuell. Calcomercato.it rapporterar att både Chelsea och Valencia visar intresse för italienarens tjänster. Enligt nyhetssajten är klubbarna redo att betala prissumman som Torino satt på spelaren, som uppges ligga på 40 miljoner euro, motsvarande 385 miljoner kronor.

Belotti anslöt sig till Torino så sent som i fjol, då han kom från Palermo. Han sitter för närvarande på ett kontrakt som sträcker sig fram till 2020, och därför kommer han att vara dyr att köpa loss. Även Arsenal och Liverpool ska ha spanat in målsprutan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply