Budkrig om Domenico Berardi

bet365
Budkrig om Domenico Berardi

Jagas av ett antal klubbar

Sassuolos Domenico Berardi jagas av flera klubbar och nu väntas det bli ett budkrig om spelaren, uppger Football Italia.

För ett tag sedan ryktades det om att Juventus vill plocka in Domenico Berardi från Sassuolo under sommaren. Nu verkar det som att den italienska mästarklubben kan bli utmanad i sin jakt på att knyta till sig anfallaren. Enligt Football Italia är ett antal klubbar på jakt efter BerardiInterMilanTottenham och flera andra Premier League-klubbar sägs vilja värva talangen som spås en lysande framtid.

Samtidigt säger Sassuolos ägare Giorgio Squinzi att det laget som erbjuder mest pengar kommer att få värva spelaren. Detta går emot tidigare uppgifter om att Juventus skulle ha en deal med Sassuolo som skulle innebära att man hade förtur på Berardi om man erbjöd 25 miljoner euro.

– Det finns inget avtal med Juventus. Om de är favoriter till att värva spelaren? De som är favoriter är de som betalar mest, säger Squinzi enligt Football Italia.

Berardi har blivit ett känt namn bland Europas klubbar under de senaste säsongerna. Trots att han bara är 21 år gammal har han redan hunnit med att göra 38 mål och 22 assist på 89 matcher i Serie A.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply