bet365

Palermo har lagt bud på Mario Balotelli

Serie A-trio intresserade av Mario Balotelli

Mario Balotelli kan bli lagkamrat med svenskduon

Liverpool vill inte behålla Mario Balotelli i klubben. Nu kan en flytt till italienska Palermo bli till verklighet för anfallaren.

Mario Balotelli har genom åren beskrivits som en supertalang men det stora genombrottet har låtit sig vänta. Varken i Manchester City, Liverpool eller Milan har han lyckats och många menar att han ”kastat bort” sin potential som spelare. År 2014 värvades han dyrt av Liverpool från Milan i hopp om att få fart på karriären, men anfallaren skapade större rubriker utanför planen än vad han gjorde på vilket ledde till en utlåning tillbaka till Serie A-klubben. Tillbaka i Liverpool är han inte längre önskvärd och mycket talar för att det inte blir någon mer match på Anfield för 26-åringen.

Jagas av Manchester United

Tidigare i veckan kom det uppgifter som gjorde gällande att Manchester United vill värva Balotelli. Spelaren själv sägs vilja återförenas med José Mourinho och Zlatan Ibrahimovic efter deras gemensamma tid i Inter. Frågan är bara om han hade lyckats prestera på Old Trafford med tanke på hans tidigare formkurva i kombination med den hårda konkurrensen av Zlatan med flera.

Återvänder till Italien?

En flytt tillbaka till Italien låter som ett mer troligt alternativ. Enligt Gazzetta dello Sport har Palermos vicepresident Guglielmo Micciche avslöjat att man lagt ett bud på honom och att man väntar på svar från Liverpool. Micciche hävdar dock att det är en svår situation eftersom att man inte kommer att kunna leva upp till spelarens lönekrav, men att man hoppas att han inser att klubben är rätt för honom i dessa tider.

Om Mario Balotelli väljer att ansluta sig till Palermo blir han lagkamrat med Robin Quaison och Oscar Hiljemark.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply