Palermo bekräftar – Diego Lopez ny tränare

Fjärde gången gillt för Serie A-klubben?

Palermo är på väg ut ut Serie A. Då sparkar klubben sin tränare för tredje gången den här säsongen med förhoppningen om att kunna rädda kontraktet.

LennartNackaSkoglund spelade i klubben ett tag på 60-talet, Oskar Hiljemark är där just nu och storspelare som Edinson Cavani och Alexis Sanchez har fostrats i laget från södra Italien. Men nu är klubben i fritt fall. Efter 21 omgångar placerar sig Palermo näst sist på tio poäng, och man har elva poäng upp till säker mark.

Det ser tungt ut för Hiljemark och CO med andra ord. Om inte Palermo tagit in elva poäng samt tio mål på de avslutande 17 omgångarna blir det Serie B för den klassiska klubben nästa säsong, som gjorde sin första officiella match redan 1901.

Fjärde tränaren den här säsongen

Nu har klubbledningen gjort en ny desperat handling för att försöka rädda Serie A-kontraktet. Eugenio Corini fick lämna nyligen och nu har klubben gjort klart med en ny tränare. Enligt klubbens officiella hemsida har Diego Lopez skrivit på ett kontrakt med Palermo som sträcker sig säsongen ut. samt den nästkommande.

– Coachen har signerat ett kontrakt fram till den 30:e juni 2018 och kommer att bli presenterad på en presskonferens imorgon, skriver Palermo på klubbens officiella hemsida.

Läs mer om Serie A:

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365