bet365

Napoli visar intresse för Harry Kane

Napoli visar intresse för Harry Kane

Som ersättare för Gonzalo Higauin

Det italienska topplaget Napoli ryktas ha kommit till Tottenham angående deras anfallare Harry Kane, då italienarna ser honom som en bra ersättare till Gonzalo Higuain som tidigare i somras gick till Juventus, men engelsmännen skall ha meddelat att anfallaren inte är till salu.

Italienska topplaget Napoli har, sedan deras försäljning av stjärnanfallaren Gonzalo Higauin, varit på jakt efter en anfallare som åtminstondes kan försöka mäta sig med den starke argentinaren. Detta är dock ingenting de ännu lyckats med men de håller ögonen öppna. Higauin var hela sommaren omgärdad av rykten om en potentiell flytt till ligamästarna Juventus och efter flertalet månader av rapporter så blev övergången officiell.

Det gjorde honom till en av fotbollsvärldens dyraste övergångar men också avskydd av många fotbollsfans, speciellt Napolifansen, som ansåg att anfallaren enbart gjorde det för pengarnas skull. Men Napoli fick en ansedd summa pengar som de nu kan försöka spendera på en ny anfallare. De har redan värvat in Arkadiusz Milik från Ajax för 32 miljoner euro men de söker efter att förstärka anfallet ytterligare.

Enligt Goal så skall Premier Leaguelaget Tottenham Hotspurs anfallare Harry Kane ha fått upp Napolis ögon och anfallaren skall ha gjort italienarna mycket intresserade. De sägs ha kontaktat Tottenham över en potentiell transfer för engelsmannen, som är uppvuxen i Tottenhams akademi och har representerat Londonklubben i princip hela sitt liv. Italienarna skall ha kommit med ett ambitiöst erbjudande som Premier Leagueklubben skall ha avböjt med att förklara att anfallaren inte är till salu.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply