Napoli vill värva Marten de Roon

Napoli vill värva Marten de Roon

Jagar Atalantas mittfältare

Enligt Football Italia är Napoli på jakt efter Atalantas mittfältare Marten de Roon.

Napoli har gjort en bra säsong i den italienska ligan och slutade till sist tvåa i tabellen vilket innebär att man kommer att spela i Champions League i höst. För att förbereda sig inför det vill klubben förstärka truppen och värva in flera nya spelare. Det har ryktats om att Napoli jagar Andre Gomes och att Napoli är intresserade av Daniel Sturridge. Nu har ett nytt rykte om en potentiell värvning uppstått och den här gången riktar man blickarna inom Italien.

Enligt Football Italia är Napoli på jakt efter Atalantas mittfältare Marten de Roon. Holländaren ryktades vara på väg till Napoli redan i vintras men då misslyckades den italienska ligatvåan med att värva spelaren. Under den här sommaren vill man göra ett nytt försök då man ser honom som ett bra komplement till Jorginho.

De Roon lämnade Heerenveen i hemlandet för att ansluta till Atalanta under sommaren 2015. Under sin första säsong har han imponerat i Serie A, vilket har gjort att klubbar som Napoli har fått upp ögonen för honom.

Samtidigt som Napoli är på jakt efter nyförvärv vill man även sälja några spelare i den nuvarande truppen. Det har sagts att Tottenham jagar Napolis Lorenzo Insigne och det är även möjligt att Napoli kommer att sälja Gonzalo Higuain.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply