Napoli vill plocka in Ciro Immobile

Vill värva Sevillas anfallare

Enligt Football Italia vill Napoli värva Ciro Immobile från Sevilla.

Napoli slutade tvåa i Serie A den senaste säsongen. För att se till att nästa säsong blir minst lika lyckad, där man även ska delta i Champions League, vill klubben värva in ett antal spelare. Tidigare har det sagts att Napoli vill värva Marten de Roon och att Napoli jagar Andre Gomes. Nu vill man locka till sig ännu en spelare.

Enligt Football Italia vill klubben plocka in italienaren Ciro Immobile från Sevilla. Spelaren har tidigare uttryckt att han gärna skulle gå till Napoli, en klubb som han höll på som liten. Nu bekräftar klubbpresidenten Aureli De Laurentiis att man gärna värvar anfallaren.

– Ja, jag är intresserad av Immobile. Det är sanningen, jag vill köpa honom till Napoli. Jag kommer göra mitt bästa för att värva honom, men inte till vilket pris som helst. För elva miljoner euro? Nä, inte om det handlar om den typen av summor, säger De Laurentiis enligt Football Italia.

Samtidigt kan flera spelare vara på väg att lämna Napoli. Under den senaste tiden har det pratats om att Gonzalo Higuain är på väg till Liverpool. Dessutom har det tidigare påståtts att Jorginho kan lämna Napoli.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply