Napoli ersätter Manolo Gabbiadini med Nikola Kalinic

bet365
Napoli ersätter Manolo Gabbiadini med Nikola Kalinic

Om den italienske anfallaren lämnar

Det ryktas om att Everton är nära en värvning av Napolis Manolo Gabbiadini, vilket leder Napoli till att intensifiera jakten på en anfallare, med ögonen på Fiorentinas Nikola Kalinic.

Det ser ut som att Everton håller på att färdigställa en värvning av Napolianfallaren Manolo Gabbiadini, som vi på Silly Season Sverige har skrivit om tidigare. Den italienske anfallaren sägs vara nära att lämna sin italienska klubb för att sluta upp med Premier Leaguelaget, då hans speltid i Napoli har varit väldigt inkonsekvent. I en klubb som Everton skulle italienaren ha mycket större möjligheter att skaffa sig en plats i startelvan och få mer speltid i benen.

Samtidigt söker Napoli efter en ersättare till anfallaren, då de redan har förlorat sin stjärnspelare Gonzalo Higuain tidigare under transferfönstret och för närvarande enbart har Arkadiusz Milik att tillgå. Italienarna önskar ha ett mer erfaret alternativ till polacken, som är väldigt lovande. De har under hela sommaren sökt och tror sig nu ha hittat en anfallare i den kroatiske landslagsmannen Nikola Kalinic, som för närvarande spelar i Fiorentina. Den 28årige anfallaren har mer av den erfarenhet som Napoli söker och skulle vara ett bra komplement i laget. Kalinic spelar i Fiorentina sedan förra säsongen och har gjort ett riktigt avtryck i Serie A. Han skulle kunna komma att lämna för ungefär 30 miljoner euro, i alla fall efter att Fiorentina har färdigställt sin transfer av Stevan Jovetic, anfallaren som de vill ta hem igen. Jovetic ryktas vara nära ett återvändande till Viola efter att hans sejour i Inter inte riktigt har gått som önskat.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply