Liverpool och Tottenham jagar Lorenzo Insigne

Liverpool och Tottenham jagar Lorenzo Insigne

Lorenzo Insigne flyttar till Premier League?

Lorenzo Insigne kan vara på väg att lämna Napoli. Italienaren jagas av både Tottenham och Liverpool, skriver Transfermarketweb.

Rykten inom Napoli säger att Lorenzo Insigne inte är helt nöjd i klubben. Detta ska göra så att andra föreningar börjar kolla upp möjligheten att plocka in spelaren. Två av de klubbar som vill värva italienaren är Liverpool och Tottenham, uppger Transfermarketweb.

De två Premier League-klubbarna har länge sagts vara intresserade av Insigne. Redan i februari 2016 talades det om att Tottenham jagade spelaren. I oktober gav sig Liverpool in i jakten på 25-åringen.

Kontraktsförhandlingar

Det är dock osäker om Insignes missnöje kommer att göra så att han lämnar Napoli. Källor inom föreningen säger att Serie A-klubben kommer att erbjuda spelaren ett nytt och förbättrat avtal. Detta är något som kan få italienaren att stanna i laget.

Aktiva på markaden

Samtidigt som Liverpool och Tottenham vill locka till sig Insigne är man även på jakt efter andra nyförvärv. För de förstnämndas del har det ryktats om att man jagar Emil Forsberg och att klubben även är intresserad av Alex Oxlade-Chamberlain. På White Hart Lane finns det också flera rykten. Bland annat hävdas det att Tottenham går in för en värvning av Nicolas Gaitan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365