Karim Benzema kan ersätta Gonzalo Higuain i Napoli

Karim Benzema kan ersätta Gonzalo Higuain i Napoli
bet365

Fransmannen kan hamna i Napoli

Det är fortsatt osäkert om Gonzalo Higuain väljer att stanna i Napoli. Därför börjar klubbens ledning förbereda sig för hur man ska ersätta anfallaren om han lämnar. Enligt Football Italia vill italienarna plocka in Karim Benzema från Real Madrid om argentinaren byter klubb.

Efter succésäsongen i Serie A, där han vann skytteligan och slog målrekord, är Gonzalo Higuain eftertraktad av en mängd klubbar. Det har ryktats om att Juventus kan värva Higuain, och även Arsenal och West Ham påstås jaga spelaren. Om Napoli blir av med sin stjärna har man nu gjort klart för sig vem man vill värva istället. Enligt Football Italia vill man i så fall locka till sig Karim Benzema från Real Madrid. Källor inom den spanska klubben anger att Napoli har kontaktat Real Madrid och fått höra att de behöver spendera 50 miljoner euro för att värva fransmannen.

Det är dock oklart om Higuain ens kommer att säljas. Napoli har vid flera tillfällen poängterat att deras anfallare inte är till salu, men det uppges finnas en utköpsklausul på 94 miljoner euro på spelaren. Dock så är det oklart om utköpsklausulen har gått ut eller om den fortfarande gäller.

Det enda vi kan vara säkra på är att det här inte är det sista ryktet vi kommer att få höra om Higuain den här sommaren. Han är väldigt het på marknaden just nu och kommer fortsatt att omgärdas av olika spekulationer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply