Milan ger inte upp jakten på Zlatan Ibrahimović

Milan kan snuva Manchester United på Zlatan Ibrahimović signatur

Zlatan Ibrahimović framtid har länge sett oviss ut, men under dem senaste dagarna har uppgifter gjort gällande att han är så gott som klar för Manchester United. Nu kan dock Milan snuva Premier League-klubben på svenskens underskrift.

Zlatan Ibrahimović dagar i Paris Saint-Germain är räknade och han kommer att vara tillgänglig som bosman så fort transferfönstret öppnar. Spekulationerna kring vart han ska fortsätta spela har varit många, där en flytt till Kina eller amerikanska MLS verkat aktuell. Den största snackisen har dock varit en övergång till Manchester United, där han kan återförenas med José Mourinho. Under dem senaste dagarna har brittiska medier rapporterat att 34-åringen är klar för Premier League-klubben men något officiellt uttalande har ännu inte kommit.

Milan gör ett sista försök

Under fredagen betonade skyttekungens agent Mino Raiola att ingenting står klart i nuläget och att det kommer bli en stor överraskning när hans klubbyte tillkännages. Enligt Gazzetta dello Sport är överraskningen en återvändo till Milan. Tidningen skriver att agenten hade ett möte med Milans vd Adriano Galliani igår för att diskutera situationen och att anfallsstjärnan sägs vara redo att sänka sin årslön till 6 miljoner euro för att komma tillbaka till San Siro. Det enda som kan stoppa italienarna från att värva honom är affärerna som man gör med kinesiska investerare, dessa måste nämligen ro i hamn om man ska ha råd med ”Ibras” tjänster.

Raiola avfärdar också ryktena som talat för att Zlatan blir assisterande tränare till Mourinho i United:

– Jag tror inte att han kan bli någons assisterande. Vet du vad jag menar? Han skulle enbart kunna bli sin egen assisterande. Men om jag var en viktig person skulle jag vilja att han var min assistent, säger han till SportExpressen.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365