bet365

Mehdi Benatia öppnar för återvändo till Roma

Mittbacken kan lämna Bayern München i sommar

Mehdi Benatias dagar i Bayern München ser ut att vara räknade. Nu antyder spelaren själv att han skulle föredra en återvändo till Roma.

Mehdi Benatia lämnade Roma för spel i Bayern München säsongen 2014 men har haft det svårt att ta en ordinarie plats under sin tid på Allianz Arena. Sedan hans ankomst har det endast blivit 27 framträdanden i Bundesliga och trots att han har tre återstående år kvar på sitt kontrakt så verkar det högst troligt att han lämnar klubben redan i sommar.

”En speciell plats för mig”

Mehdi Benatia har tidigare jagats av Inter men också av Juventus, Arsenal och Roma. Det sistnämnda alternativet ligger marockanen närmast om hjärtat och en återvändo till den italienska huvudstaden hade varit att föredra.

– Jag skulle absolut göra det, alla vet att Rom är en speciell plats för mig. Så många människor har varit kvar i mitt hjärta, säger mittbacken enligt Daily Mirror.

Att bli dumpad av Bayern München är givetvis inget drömscenario men han ska ha varit tydlig gentemot klubbledningen med att han känner sig missnöjd med sin situation i laget.

– Om Bayern inte vill ha mig är det inga problem för mig, då får jag lämna. Först vill jag fick göra en bra avslutning på säsongen, ska han tidigare ha sagt.

Ersätts av Mats Hummels?

En av anledningarna till att en flytt redan i sommar är så pass aktuell beror på att Mats Hummels förhandlar med Bayern MünchenBorussia Dortmund-kaptenen har uttryckt sin önskan om att få lämna de svartgula för spel i Bayern och så länge de tyska ligamästarna kommer med rätt bud så lär en affär ro i hamn.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply